Rekordsalg i Norge

Rekordsalg i Norge

Juli 2022

Our Journey

BARONS ble lansert i Norge i starten av 2022. Kort tid etter lanseringen var det  over 5,000 inne på nettsiden og salget tok av. Lanseringen gikk over all forventning og det kom som en sterk bekreftelse på hvor stor etterspørsel det er etter et nytt skjortekonsept som gjør livet litt lettere for den travle forretningsmannen. 

Lanseringsdagen

Samme dag som lanseringen ble det første norske Man in the Shirt portrettet publisert, i tillegg til at Finansavisen skrev en artikkel om oss som fikk ekstremt bra respons. Finansavisens artikkel kan leses her.

 

Første Man in the Shirt portrett i Norge 

Portrettserien «Man in the Shirt» har mange tusen lesere. Konseptet går ut på at BARONS møter interessante forretningsmenn med en spennende og inspirerende bakgrunn.

I Norge var det første Man in the Shirt-portrettet av TC Høiseth. Historien hans gjorde et sterkt inntrykk på leserne, og store deler av nettverket hans valgte å dele artikkelen som ligger på nettsiden vår. Den ble delt på Instagram, Facebook og LinkedIn. Artikkelen gikk rett og slett «viral» og har allerede blitt lest av over 23.000 mennesker.

 

 

Hva skjer videre?

BARONS er nå i gang med neste del av reisen i Norge, nemlig Company Visits. I starten av april reiste vi til Oslo og hadde blant annet et vellykket besøk hos Arctic Securities, samt andre ledende meglerhus og advokatfirmaer. 

 

.     

BARONS hos Arctic Securities