Downsize Guarantee

En (ekstra) gulrot for deg som nylig har gått ned i vekt eller som har et mål om å gå ned noen kilo.

Here’s the deal. Går du ned i vekt og går en passform eller skjortestørrelse ned, gir vi deg halv pris på dine erstatningsskjorter.

Garantien tilbys eksisterende kunder.

Denne går ut til deg! Skjortekrigeren som trosser vind, vær og gamle vaner. Du som endrer livsstilen din og går ned de ekstra kiloene du alltid har drømt om.

Vi tror på deg og vi heier på deg! Viktigst av alt så støttet vi deg, slik at du alltid ser bra ut i BARONS-skjortene dine.

Inspirér andre skjortekrigere

De beste historiene er de du deler med andre.

Bruk hashtaggen #baronsdownsize på sosiale medier og bidra til å inspirere og motivere andre skjortekrigere som har samme mål.

Vi reposter jevnlig videoer og bilder på Instagram @barons_shirts.

Hva gjør du nå?

For å benytte deg av garantien, fyll ut skjemaet under med informasjon om ordrenummer, historien om hvordan du gikk ned de ekstra kiloene, og et bilde av deg i skjorta som har blitt for stor. Vi vurderer søknaden i kundeservice og hjelper til med bytte og betaling.

Sunn fornuft

Vi er på alle måter for at alle mennesker skal se ut akkurat som de vil.

Denne garantien er ikke ment å idealisere visse helseidealer og stigmatisere andre. Men vi har erfart at spesielt mange i vår målgruppe har stillesittende jobber og lange arbeidsdager. Her opplever vi flere med et ønske om å gå ned noen kilo. Dette er et mål vi gjerne ønsker å støtte.

Det mener vi er sunn fornuft.