Michael Laudrup blir ambassadør for BARONS, som samtidig introduserer en polo

Michael Laudrup blir ambassadør for BARONS, som samtidig introduserer en polo

August 2022

Our Journey

Den danske skjorteprodusenten BARONS har nettopp inngått et langsiktig samarbeid med fotballlegenden Michael Laudrup, som heretter skal være ambassadør og ansikt utad for BARONS.  

Med Michael Laudrup på laget får den danske skjortespesialisten BARONS en ambassadør i den absolutte verdenseliten. På få år har BARONS etablert seg med en ekstremt lojal kundebase og har blitt et av markedets favorittskjortemerker på rekordtid. Ifølge grunnleggeren av selskapet, Joachim Latocha, er de allerede klare til å ta fatt på neste utviklingsbutikk.

Dette skjer på to fronter, da BARONS i dag kan løfte sløret for introduksjonen av selskapets første produkt utenfor skjortemarkedet; nemlig den ikoniske kortermede poloen, som vil supplere salget over de (forhåpentligvis) varme sommermånedene. Og utvidelsen av sortimentet er søt musikk i BARONS-investor Jacob Risgaards ører, etter at han i 2020 kjøpte 10 prosent av selskapet i Løvens Hule.

”Hele BARONS-teamet har på kort tid bevist at vi her i Danmark selvfølgelig også kan skape et vellykket skjortemerke. Utvidelsen med kortermet polo er helt naturlig og en viktig del av vår videre strategi både i inn- og utland, for vi må selvfølgelig også gi kundene våre muligheten til å se bra ut på strandbaren eller fortauskafeen når det er varmt , eller bare vil ha et mer uformelt look, sier Jacob Risgaard."

Samtidig med lanseringen av en kortermet polo har BARONS inngått et samarbeid med fotballikonet Michael Laudrup. At de to partene har kommet sammen skyldes i stor grad et perfekt samsvar mellom verdiene i BARONS og den tekniske likevekten som både Michael Laudrup og BARONS sine skjorter står for.

"Som ambassadør for BARONS får jeg muligheten til å gi et ungt og spennende selskap et lite ekstra klapp på skulderen. Personlig ønsker jeg å være velkledd, men jeg vil ikke bruke mye tid på å kjøpe klær. På mange måter er BARONS derfor bare klærne du automatisk trekker ut av skapet hver morgen", sier den nyslåtte ambassadøren Michael Laudrup.

 

fv. Jacob Risgaard, Joachim Latocha og Michael Laudrup (PR-billed)


BARONS sine skjorter er produsert i Europa av den fineste økologiske OEKO-Tex 100-sertifiserte bomullen, den såkalte ekstra long staple bomullen, som med selskapets siste omlegging av produksjonen reduserer CO2-avtrykket med nesten 50 prosent. Til nå har BARONS kun produsert noen få design og fargevarianter som alltid er å finne i sortimentet, men med introduksjonen av en kortermet polo har selskapet enda et produkt på hyllen som kan supplere salget av skjorter - akkurat som samarbeidet med Michael Laudrup, som ifølge BARONS' CEO forventes å løfte hele fortelling rundt selskapet:

«Du velger ikke Michael Laudrup, tross alt. Michael velger deg. Michael er et ikon og har alltid vært den mest utmerkede ambassadøren du kan drømme om. Det er nok ikke mange øyeblikk i ens karriere når hårene reiser seg, men det gjorde de da Michael sa ja. Vi er selvfølgelig veldig stolte av samarbeidet», sier grunnlegger og CEO i BARONS Joachim Latocha

 Michael Laudrup brand ambassadør for BARONS (PR-billed)

 

Du kan se The Ambassador her.

 

Fakta om BARONS' nye polo.

  • Stoffet er produsert i Portugal
  • Poloen lanseres i tre klassiske farger (hvit, marine og lyseblå)
  • OEKO-Tex 100-sertifisert økologisk bomull med lange fibre
  • Fri for plastfibre - som alltid
  • Fint nettingstoff som gir et formelt og klassisk utseende
  • Alle detaljer er laget av samme stoff for et konsistent uttrykk
  • Ingen logoer i det hele tatt

Foto: Frank Lohmann